Door Anneke Bours op 18 maart 2014

Alleen als u gaat stemmen telt u stem

Vandaag mag u gaan stemmen. Maar alleen als u echt gaat stemmen telt u stem. Dus als u gehoord wil worden gaat u stemmen. Want u heeft zorgen om de zorg voor jongeren, ouderen, arbeidsgehandicapten en u kent vast wel iemand die werk zoekt. U stemt op de enige partij met een vrouwelijke lijsttrekker. U stemt op de partij die al vanaf 2007 continu politieke informatie over haar doen en laten. En als de reserves toch zo hoog zijn ten opzichte van de regiogemeenten kunnen de lokale lasten wat u betreft retour naar de burger. En u stemt als PvdA, SP, Groen Links, Partij van de Dieren of D66 stemmer op de enige lokale linkse partij in Maasgouw, want al die andere partijen doen nu nog niet mee.

Ga stemmen, stem PvdA. Op Anneke Bours uit Brachterbeek als lijsttrekker, op Ad van Dam uit Linne die zich druk gaat maken over de WMO, op Jürgen Willems uit Maasbracht als Ombudsman en de leider van onze digitale campagne, op Martin van Malde uit Panheel vanwege zijn bemoeienis met Edelchemie, op Ruud van Berkel die zich druk maakt over jongerencultuur en lokaal toerisme of op Wim van der Most, onze eigen Oudere Politiek Actief uit Wessem.

Anneke Bours

Anneke Bours

De PvdA-Maasgouw heeft in 2018 niet meegedaan aan de gemeenteraadsverkiezingen. Aan de gemeenteraadsverkiezingen heeft een groep mensen deelgenomen met een links gedachtengoed. Deze groep is de verkiezingen in gegaan onder de naam Nieuw Links Maasgouw en heeft 2 van de 19 raadszetels behaald onder aanvoering van Anneke. Voor een nieuwe partij is dit een heel goede prestatie. Van alle

Meer over Anneke Bours