Fractievoorzitter

Anneke Bours

#1 Gemeenteraadsverkiezingen (Maasbracht/Brachterbeek)
Anneke Bours

Over Anneke Bours

Op 25 november werd Anneke Bours door de leden gekozen als eerste vrouwelijke lijsttrekker in Maasgouw. Zij mag de kandidatenlijst aanvoeren voor de verkiezingen voor de gemeenteraad op 19 maart 2014. Anneke Bours, 56 jaar, komt uit Maasbracht en wel meer specifiek uit Brachterbeek.
Zij werd door het bestuur voorgedragen als een zeer gedreven en gemotiveerde vrouw met een sociaal hart. Zij heeft een jarenlange politieke ervaring als raadslid in Maasbracht en daarna in Maasgouw en is in Maasbracht ook wethouder geweest. De afgelopen 2 jaar heeft zij de taak van Luc Wolfs als fractievoorzitter van de PvdA overgenomen.
Als je met haar door de wijken van Maasbracht trekt en bij de burgers aanbelt om van hen te horen wat ze van hun woonomgeving vinden merk je al snel dat ze kennelijk een bekend gezicht is in Maasgouw, en een groot netwerk heeft, zeker in Maasbracht/Brachterbeek.
Later volgt op deze site het verkiezingsprogramma en zal zij zich, net als alle anderekandidaten, meer in detail voorstellen en dan met name met die delen van het programma die voor haar het belangrijkste zijn.